2023 az összecsukható okostelefonok fellendülésének éve lesz

Csukható mobiltelefonok 2023

2023 az összecsukható okostelefonok fellendülésének éve lesz.

Amikor elkezdtünk beszélni az összecsukható okostelefonokról és a folyékony és rugalmas képernyőkről, szinte egyfajta csodára, kimérára gondoltunk. Mára azonban ez a fajta technológia nemcsak lehetséges, hanem valósággá is vált. Sőt, az okostelefonok piacának egy kis része, amely pár éven belül a jól értesültek szerint megtízszereződik.

2020-hoz képest, amikor az első összecsukható és flip telefonok a piacra kerültek, 2021 már decemberre megháromszorozódott az ilyen típusú összecsukható mobiltelefonok jelenlétét a piacon, míg 2023-ra soha nem látott fellendülés várható.

Samsung a “piac királynője” az összecsukható telefonoknak

A számok magukért beszélnek: 2022 végére legalább 9 millió lesz az összehajtható készülékek száma, 2023 végére pedig 90 millió lesz, a Samsung vélhetően a piac 88%-val , gyakorlatilag monopóliummal rendelkezik.

Nem is lehetne másként, hiszen ebben a történelmi időszakban a Samsung a legtermékenyebb okostelefon-gyártó, és hamarosan, az augusztus 11-i Galaxy Unpacked rendezvény alkalmával bemutatja összecsukható okostelefonjainak új generációját. A Galaxy Fold 3 sorozat csúcsán kívül, amely a Note család számos technológiáját és funkcióját hozza magával (a ceruzától kezdve), ott lesz a Flip 3 shell is .

Összecsukható telefon 2023

De most nem csak a Samsung van jelen a szórólapok piacán. Az amerikai betiltást követően tapasztalt nehézségek ellenére a Huawei is elkészítette első flip modelljeit, a Motorola pedig a vintage dizájnra összpontosított Razr-jével. is utat tör magának, bátortalanul, de könyörtelenül Még az Oppo és a Xiaomi : még nem tették hivatalossá az igazi megjelenést, és valószínűleg a két cég még dolgozik következő modelljein, de egy biztos, hamarosan hallunk róluk.

A Google sem kizárt, hogy ha valóban olyan fontos dimenziókat ér el az összecsukható piac, mint amilyenre a piaci elemzők számítanak, akkor a jövőben a Pixeleivel , sőt az Apple iPhone alapkoncepciója, hogy az összecsukható okostelefonok fejlett technológiát képesek kis helyen kifejleszteni.

Valójában, ha a mobiltelefonálás hajnalán minél jobban fejlődött a technológia, annál inkább csökkent a telefon mérete, akkor manapság fordítva történik. Minél magasabb a technológia, annál nagyobbak a mobiltelefonok. És nehézzé válik egy kézben tartani őket, ahogy ez egy mobiltelefon esetében megtörténik, amely definíció szerint az egyik kézben marad, és kényelmesen használható.

Itt van tehát az összehajtható, visszazárható , összehajtható és folyékony képernyős mobiltelefon ötlete, amely kinyitva egyfajta táblagépet tár elénk, de összecsukva nagyon kis helyen elfér, és nem lehet túl terjedelmes.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük