Apple és a környezetvédelem

apple

Minden Apple-termék mögött ott van a jövőre vonatkozó projekt.

“2020-tól szénsemlegesek vagyunk. 2030-ra minden termékünk is az lesz.”

A szén-dioxid-semleges termékek 2030-ig történő kiépítése olyan cél, amely együtt jár az éghajlatváltozás által leginkább érintett emberek és a világ azon közösségei iránti elkötelezettségünkkel, amelyek megoldásokat találnak, és befogadó intézkedéseket hoznak az ellene való küzdelem érdekében.

Alacsony szén-dioxid-kibocsátású kialakítás

Termékeink környezetterhelésének kiküszöbölésére törekszünk egyre több újrahasznosított anyag felhasználásával, amelyet egyre hatékonyabban használunk fel, illetve eszközeink fogyasztását csökkentjük.

Energiahatékonyság

Új megoldásokat találunk az energiahatékonyság javítására minden üzletünkben, irodánkban, adatközpontunkban és gyártóhelyünkön.

Megújuló villamos energia

A teljes Üzemeltetési szektorban már most is 100%-ban megújuló forrásokból, például fotovoltaikus és szélerőművekből származó villamos energiát használunk. 2030-ra az Apple összes terméke teljes egészében tiszta energiával készül, ami ellensúlyozza ügyfeleink készülékeinek energiafogyasztását is.

A közvetlen kibocsátás csökkentése

Folyamatosan új eljárásokat vezetünk be az üvegházhatást okozó gázok közvetlen kibocsátásának csökkentésére az anyagok, alkatrészek és termékek építési és szállítási szakaszában.

A szén eltávolítása

A bolygó természetes védekező rendszerébe fektetünk be, hogy eltávolítsuk a szén-dioxidot a légkörből, és kezeljük azokat a kibocsátásokat, amelyeket még nem tudunk elkerülni. Eközben továbbra is támogatjuk a helyi közösségeket és helyreállítjuk a biológiai sokféleséget.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.