AirPods Pro 2 + AirPods Pro 3

Apple AirPods 3: fülhallgató
3. generációs AirPods: funkciók, és amit tudnikell

AirPods Pro 2: lesz hőmérséklet- és pulzusérzékelőjük?

Gurman kifejti, hogy a pulzusmérő, egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyeket az Apple figyelembe vett a jövőbeli fülhallgatóinál, és amelyen működik, de a következőben nem lesz jelen. Airpods Pro. 2. Tudja, hogy a szívverés-érzékelő különösen érdekes lehet az Apple ökoszisztémája számára. A pulzusszám figyelésére képes Airpods Pro az iPhone-ba integrálva új távlatokat adna a telefonnak a fitnesz szektorban is.

Az ilyen típusú fülhallgatók érzékelőivel kapcsolatos egyik probléma a pontosság. És mint mindig, az Apple számára ennek a technológiának a saját termékébe való beillesztése azt jelenti, hogy tiszteletben tartja a vásárlói által megszokott magas minőségi szintet. Ehhez valószínűleg még egy kicsit várnia kell, amíg ezek az érzékelők megjelennek egy pár Apple márkájú fejhallgatóban. Gurman elmagyarázza , hogy az AirPods Pro 2-ben még hőmérsékletmérő rendszer sem lesz. A funkciót valójában már megkérdőjelezték, hogy “még kiértékelés alatt áll”.

A fülhallgatóval történő hőmérsékletmérésnél még összetettebb és kényesebb problémák merülnek fel, hiszen nem csak a teljesítményről van szó, hanem az egészségi állapotra vonatkozó riasztásról is. Eközben maga Gurman arra számít, hogy a hőmérséklet-érzékelő és a lázérzékelő funkció jelen lesz az ősszel megjelenő Apple Watch Series 8.

Az új AirPods Pro 2 azonban megváltozik. Kellene egy új H1 chip , amelyet az Apple ad hoc alkotott, a legújabb generációs SIP rendszerrel , amely képes a zajszűrést „önadaptív” módon, vagyis a mainál még fejlettebb módon megvalósítani. Ezenkívül az új chip kevésbé pazarolja az energiát, és ez előnyt jelent az AirPods Pro 2 autonómiája szempontjából. Újdonság az Apple „Where is” funkciójának támogatása is, amely lehetővé teszi, hogy mindig és minden esetben legyen pontos az AirPods helyzete, még akkor is, ha a fülhallgatót kiveszi a tokból.

Az új AirPods Pro 2 egyértelműen javulni fog, mégpedig az AirPods 3 akusztikájával , de egyértelműen a fülbe helyezhető kialakítással, a Space Audio a fejmozgások nyomon követésével és több hanggal. megosztás és adaptív kiegyenlítés. És úgy tűnik, nem hiányzik az a képesség sem, hogy az AirPods Pro 2-t hallókészülékké alakítsa azok számára, akiknek hallásproblémája van a „Live Listen” funkcióval.

Az új AirPods Pro 2 dizájnja is megváltozik . Igen, mert ez változni fog, ha nem is túlzottan, de az Apple Pro fülhallgatója lesz a megfelelő esztétikai kombináció a jelenlegi és az új AirPods 3 között . Szóba került még a szár nélküli és ezért gombszerűbb headset is, mivel más gyártók gyártják, de az Apple valószínűleg a klasszikus dizájnt választotta, azonban olyan változtatásokat hoz, amelyek lehetővé teszik a maximális használatot.

Rengeteg hír az új AirPods Pro 2-ről , amelyek nyilvánvalóan nem hivatalosak, de csak pletykák, még akkor is, ha nagyon megbízható forrásokból származnak. Minden bizonnyal az Apple egyre elszántabbnak tűnik az új “ Pro ” fülhallgató bemutatása iránt az éven belül, és elképzelhető, hogy a következő, szeptember-októberi vitaindítón együtt iPhone 14 ezeket a fülhallgatókat is bemutatja számos újdonsággal. Csak várhatunk rájuk.

3. generációs AirPods: funkciók, és amit tudnikell

Megérkezett az AirPods 3rd Generation! A hétfői „Unleash” eseményen kiderült az AirPods 2 utódja. Itt van minden, amit tudnia kell, mielőtt frissíti Apple-eszközét. 3. generációs AirPods: Új frissítések A vadonatúj 3. generációs AirPods izzadság- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül az Airpods térbeli hanggal és adaptív EQ-val rendelkezik, hasonló […]

3. generációs AirPods: Új frissítések

A vadonatúj 3. generációs AirPods izzadság- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül az Airpods térbeli hanggal és adaptív EQ-val rendelkezik, hasonlóan az Apple AirPods Pro-hoz. A második generációtól eltérően azonban az új AirPod-ok számos új megjelenéssel és jellegzetességgel rendelkeznek. Az AirPods már tartalmaz egy bőrérzékelő érzékelőt. Az Apple azt állítja, hogy ez segít pontosan megállapítani, hogy használja-e őket, vagy az asztalon vagy a zsebében van-e. Az AirPods ezt a technológiát fogja használni a lejátszás szüneteltetésére. Az új generációs AirPods jobb és jobb ergonómiával és markolattal rendelkezik. A rövidebb szár ellenére jobban illeszkednek, mint valaha!

Ezenkívül a következő generációs AirPods vezeték nélküli töltőtokot is tartalmaz, amely fenntartja az Apple MagSafe-ét. Az Apple új hangsúlyt fektet a Dolby Atmos zenére és a térbeli hangzásra, ami igazán kiválóvá teszi az AirPodsokat. Az AirPods Max és Pro sorozathoz hasonlóan az AirPods 3. generációja is kínál fejkövetést. „Az AAC-ELD kiváló beszédkodeket tartalmaz, amely teljes HD hangminőséget kínál, tiszta, természetes kommunikációt biztosítva a FaceTime-hívásokhoz” – mondta az Apple. A technológiai óriás azt is állítja, hogy most akár négy óra beszélgetési és hat óra hallgatási időt is képes biztosítani. Ráadásul mindössze öt perc töltés egy órányi akkumulátor-élettartamot biztosít. Ezenkívül a felhasználók akár 30 órányi hallgatási időt is kaphatnak négy töltéssel a tokban.

3. generációs AirPods : Ár

Az új fülhallgatók október 26-tól kaphatók több mint 26 országban. Ár 179 dollár. Bár az AirPods előző generációját nem szüntették meg, 129 dollárért adják majd el. Ezenkívül az Apple kiadta az Apple Music Voice szolgáltatást egy új HomePod minivel. A HomePod mini sárga, kék és narancssárga színben kapható. Novembertől az új készülék online és a kiskereskedelmi üzletekben is megvásárolható lesz.

A technológiai óriás új előfizetéses Apple Music Voice-ja mostantól havi 4,99 dollárért lesz elérhető. A zenei szolgáltatás célja, hogy a felhasználók hozzáférjenek az Apple Musichoz a Siri segítségével. Kezdetben azonban csak 17 országban adják ki.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.