2022-ben érkező okostelefonok

okostelefonok

2022-ben érkező jövőbeli okostelefonok

Az okostelefonok olyan gyors fejlődése miatt mindig van valami, ami a színfalak mögött vár. A legújabb laptop megjelenése előtt nincs várakozás a következő nagy dologra. Az alábbiakban a még nem piacra dobott, 2022-re érkező telefonokat vesszük sorra.

Ami a már piacra dobott telefonokat illeti, összeszedtük a legjobb okostelefonokat 2022-re máshol – azokat, amelyeket minden platformon a legjobbnak tartunk. Ha egy kicsit szűkösebb a költségvetése, akkor itt található olcsó okostelefonokról szóló rovatunk, valamint a terjedő középkategóriás okostelefonok gyűjteménye.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, íme néhány telefon a 2022-re várhatóan:
Motorola Frontier X80, Nokia X50, Xiaomi 12 Ultra , Samsung Galaxy Z Fold 4 , Google Pixel 7 , Apple iPhone 14 , Google Pixel Fold, Motorola Frontier

Motorola Frontier a Moto zászlóshajója, 194 megapixeles fő kamerával, 6,7 hüvelykes, 144 Hz-es kijelzővel és a Snapdragon 8 Gen 1 teljesítményével. A pletykák szerint csak 2022 júliusában jelenhet meg.

Vivo megerősítette, hogy az X80-as sorozat április 25-én indul Kínában, de nincs hír a globális bevezetésről. A hátlapon Zeiss kamera kapott helyet, de MediaTek Dimensity 9000 teljesítményt, 80 W-os töltést és Android 12-t várunk, 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel.

Nokia X50 Noha sok pletyka kering a Nokia 9 PureView cseréjéről, úgy tűnik, hogy a pálya lehűlt, ehelyett azt sugallja, hogy a Nokia esetleg egy ötkamerás Nokia 8.3 cserét dob ​​piacra, talán Nokia X50 néven. Ez a modell 6,5 hüvelykes kijelzővel, Snapdragon 700-as sorozatú hardverrel és 108 megapixeles fő kamerával rendelkezhet. Az indulást 2022-re tervezik.

Carl Pei új Nothing cége egy okostelefont tervez piacra dobni, a Nothing phone néven. A megjelenés időpontja nem tisztázott, de várhatóan 2022 nyarán érkezik meg. A Qualcomm hajtású lesz, Androidot fog futtatni, és minimalista beállítást kínál bloatware nélkül. Elvárjuk, hogy áttetsző háta legyen.

Xiaomi a Mobile World Congress alkalmával piacra dobta a Xiaomi 12-t, a pletykák szerint készül egy Xiaomi 12 Ultra, amelyet a Snapdragon 8 Gen 1 Plus hajthat meg. A megjelenést 2022 harmadik negyedévére tervezik.

Samsung Galaxy Z Fold 4 A Samsung várhatóan 2022-ben egy nagy eseménnyel jelenti be a Galaxy Z Fold 4-et. Arra számítunk, hogy a méret és a kialakítás hasonló lesz a Z Fold 3-hoz, de állítólag vékonyabb lesz. Nagy lökést várunk ettől a telefontól, de nem számítunk rá, hogy az S Pen lesz benne.

Google megtette azt a kiszámíthatatlan lépést, hogy megerősítette a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro dizájnját. A hátlapon lévő kamerarúd immár alumíniumból készült, akárcsak a ház többi része, és azt is várjuk, hogy ez a telefon a Tensor 2-vel együtt fog megjelenni. A bejelentést a Google I/O 2022 rendezvényen tették közzé, de a bevezetés dátuma nem várható 2022 októbere előtt.

Apple iPhone 14 Mivel az Apple kétéves tervezési ciklust használ, az iPhone 14 várhatóan teljesen új dizájnt kap. Lehetőség lehet a bevágás eltávolítására, és egy lyukkamerát és Touch ID-t kínálni a kijelzőn. Bejelentést szokás szerint októberben várunk. ű

Google Pixel Fold Az összehajtható Pixelről szóló hírek először 2019-ben jelentek meg, a második szivárgás pedig 2020-ban azt sugallja, hogy a kódnév Passport volt, és 2021 negyedik negyedévében kerül forgalomba. A pletykák szerint a bevezetésre 2022-ben kerül sor.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.